Hae jäseneksi

TEA-club on Tampereen Hervannasta kotoisin oleva opiskelijayhdistys, tuttavallisemmin kerho. Kerhon toiminnassa näkyvät yhteisöllisyys, huumori sekä rento yhdessä tekemisen meininki. TEA-club järjestää Akateemisen kyykän MM-kilpailut, Härwelikisan sekä muita opiskelijatapahtumia. Kerholaiset tunnistaa valkoisista haalareista pinkillä raidalla. Kerho valitsee jäsenensä ja jäseneksi voi hakea alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Hakuohjeet:

Jäsenyyttä hakevan tulee osoittaa hakemuksensa TEA-clubin hallitukselle sähköpostilla osoitteeseen jasenhakemus@teaclub.fi. Hakemus on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee löytyä ainakin hakijan nimi, vuosikurssi, koulutusohjelma ja kuva josta hakijan tunnistaa. Mikäli hakemus on puutteellinen, voidaan hakijalta pyytää uusi hakemus. Samaan sähköpostiosoitteeseen voi myös lähettää kysymyksiä hakuun liittyen.

Hallitus käsittelee hakemuksen toimintasääntöjensä ja yhdistyslain mukaisesti. Kerhon jäsenkokous käsittelee jäsenhakemukset aina ensin, minkä jälkeen hallitus tekee valinnoista päätöksen. Haku on auki ympäri vuoden ja hakemukset käsitellään vähintään kahdesti vuodessa, yleensä syys-lokakuussa ja maalis-huhtikuussa. Hakemuksia säilytetään korkeintaan 12 kuukautta, jonka jälkeen hakemukset tuhotaan. TEA-club pidättää oikeuden muuttaa jäsenkriteereitään sekä tässä kerrottuja toimintatapoja. Hakemuksen jättämällä hyväksyt nämä ehdot.

Jäsenvalinnat perustuvat seuraaviin tekijöihin (24.8.2020. alkaen):

Tullakseen valituksi kerhon jäseneneksi hakijan tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Vähintään kolmen henkilön jotka ovat jo kerhon jäseniä tulee puoltaa valintaa.
  • Hakijan tulee osoittaa halua ja kiinnostusta yhdessä tekemiseen.
  • Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • Kerhon jäseneksi voidaan hyväksyä tamperelaisessa korkeakoulussa opiskeleva henkilö, joka hyväksyy kerhon tarkoituksen ja säännöt.

Näiden lisäksi hakijan eduksi katsotaan:

  • Kokemus tapahtumien järjestämisestä.
  • Kokemus järjestötoiminnasta.
  • Mahdollisuus sitoutua kerhon toimintaan pitkäaikaisesti.
  • Taidot, joita tarvitaan Akateemisen kyykän MM-kilpailujen järjestämisessä.